A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Logózott céges ajándékötletek

2022.09.28 10:00
Logózott céges ajándékötletek

Szeretné egyedivé tenni a prémium céges ajándékait? Az ünnepek közeledtével, díjátadók alkalmával igen praktikus megoldás egy logózott apróság, akár boros, sörös, pezsgős témában. Kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, pedig igen praktikus, hiszen egy megjelölt terméket többen látnak, így a marketingnek is jót tesz egy kis frissítés. Ebben a cikkben logózott céges ajándékötleteket mutatunk be az Ön számára. 

Mikor és milyen meglepetésben érdemes gondolkodni?

Most nemcsak kreatív újdonságokkal szerettünk volna előrukkolni, hanem olyan apróságokkal szolgálni, amelyeket bárki hasznosnak találhat. A legtöbbek szívesen fogyasztanak például a vacsorához egy pohár ízletes bort, de a hétvégi grillparti mellé sem árt egy jó sörös kellék. A logózott céges ajándékok remek megoldások év végi karácsonyi meglepetés gyanánt, konferencia ajándékcsomagba, belső céges felhasználásra, promóciós apróságoknak, esetleg márkaépítés szempontjából. 

Ha nem sikerült még megfelelő meglepetést találni a munkatársak, dolgozók vagy éppen a vendégek számára, esetleg még mindig nincs egy hatásos promóciós terméke akkor tartson most velünk!

Logózott céges ajándékötletek

Vajon hogyan teheti még egyedibbé és különlegesebbé az ünneplést? Nem kell mást tennie, mint a webáruházunkból beszerezni valamilyen logózott ajándékot. A Vacu Vun termékeinek nagy részén megoldható a tampon nyomásos nyomás, illetve a fém termékeken a gravírozás. Már a gyártás során rákerül a felirat, a minta, a logó, így a csomagolással együtt érkezik és nem kell kibontani majd újra visszacsomagolni sem. 

Dugóhúzó

Az elegant fekete dugóhúzó például egy igen kedvelt logózott ajándékunk, amelynek segítségével többé nem okoz problémát a palackok kibontása. A minőségi és elegáns boros kellék megoldást nyújt a problémára, hiszen egy egyszerű függőleges mozdulattal kihúzható vele az üvegből a dugó. Ez a modellünk emellett alkalmas továbbá kupaknyitásra és fóliavágásra egyaránt. 

Pezsgősüveg záró

Ha ennél valamivel különlegesebbre vágyik, akkor a pezsgősüveg záró szintén remek megoldás ajándékba, csomagokba, promóciós meglepetés gyanánt. Bár számtalan trükk létezik arra, hogy az egyszer már kibontott pezsgősüveg sokáig megőrizze a frissességét, nehezen lehet úgy visszazárni, hogy az tökéletes maradjon. A megoldást ez a dugó jelenti, amely nemcsak hasznos, de igen elegáns kiegészítője lehet bármely otthonnak. Mivel a mérete kicsi, így bőven elfér egy konferenciára szánt ajándékcsomagba is.

Italmérce

Amennyiben viszont koktélos kiegészítőkben gondolkodik, akkor válassza a dupla italmércét, amelyre szintén kérhet bármilyen egyedi logót. Ezzel maximális party élményt nyújthat a megajándékozott számára, legyen szó karácsonyi céges buliról, esetleg egy nagyobb vállalati eseményről. A terméknek köszönhetően tökéletesen és pontosan mérhető ki vele bármilyen ital. A koktél imádóknak és készítőknek alap kelléke, amellyel 15, illetve 30 ml folyadékot lehet egyszerre kimérni. 

Milyen feltételei vannak a logózott céges ajándékok rendelésének?

Az egyik, hogy a megrendelés legyen egyedi, ne akarjon valamelyik másik cég promóciós termékére hasonlítani. A látványtervet a kapott logó alapján egyedileg készítjük el, minimum 250 db megrendelése esetén. A színes minták esetén ügyeljen arra, hogy maximum 5 szín kerülhet rá a termékre. Ennél többet nem tudunk bevállalni. 

A logózás folyamata

Válassza ki a terméket és kérjen ajánlatot. Erre mi egyedi árat készítünk, a darabszám és a logó színei alapján. Ezt követően legyártjuk a látványtervet, amit Ön ezt követően el tud fogadni. 4-6 hét alatt - mennyiségtől függően - elkészülnek a logózott ajándékok, amiket utána ki is szállítunk a kért címre. 

Amennyiben kérdése van, esetleg ajánlatot kérne, keressen minket bizalommal