A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Minden mixer álma: a tökéletes koktél eszközök az italok készítéséhez

2024.03.06 10:00
Minden mixer álma: a tökéletes koktél eszközök az italok készítéséhez

Mindenki szereti a jó koktélokat, mindegy, hogy azok alkoholosak vagy mentesek, a legtöbb embernek van egy-egy fajta kedvenc keveréke, amit bármikor szívesen fogyaszt. Ehhez azonban arra van szükség, hogy mindenki rendelkezzen olyan koktélos eszközökkel, amiknek segítségével elkészítheti a kedvelt változatát. Szerencsére itt vannak nekünk a legújabb koktélos kiegészítők, amikkel a mixerkedés egy álom.

De vajon milyen a tökéletes koktél eszköz az italok elkészítéséhez? Az alábbiakban elárulunk mindent a témával kapcsolatban.

Japán stílusú italmérce

A Vacu Vin kínálatának egyik legújabb tagja a dupla italmérce, amely 30 és 60 ml hozzávaló kimérésére alkalmas. A japán stílus garantálja a maximális party élményt, hogy bárki keverhessen italokat az otthonában. Ha tehát olyan kimért italokat szeretne felszolgálni a vendégek számára, amire régóta vágynak, akkor ezzel az eszközzel könnyedén elkészítheti őket.

A kétoldalas kivitelnek hála nemcsak 30, hanem 60, valamint 15, 22, illetve 45 ml folyadékot is belekeverhetünk a koktélunkba. Az anyagnak köszönhetően pedig tartós eszközről van szó, hiszen a rozsdamentes acél időtálló kivitel, nem utolsó sorban mosogatógépben mosható.

Jégcsipesz

A másik új Vacu Vin gyártmány az inox rozsdamentes acél jégcsipesz, amely kiváló minőségű anyagból készült, kiváló megoldás a koktélokhoz szükséges jég megfogására. Az eszköz minden eseményen teszi a dolgát, tehát megragadja az italhoz szükséges jégkockát, ami aztán mehet bele a koktélos pohárba. A minőségi alapanyagból gyártott, két fogazott véggel készült változat szilárd fogást biztosít, megakadályozva ezzel, hogy a jég a földön kössön ki.

Japán stílusú keverőpohár

A Vacu Vin keverőpohár mixer időtálló üveg kivitel, amely 650 ml ital keverésére alkalmas koktélos eszköz. A prémium keverőpoharat úgy használhatjuk otthon, mint egy igazi csapos. A stílusos mintájának köszönhetően bármely otthonban és konyhában, bárpultban jól mutathat. A robosztus kialakításának hála pedig egy kiváló kiegészítő a különféle italok keverésére. 

Nem csak koktélokat, hanem akár limonádét vagy jegesteát is készíthetünk benne, hiszen bőven elegendő hely van benne egy citrusos nyári frissítő keveréséhez. Nincs más dolgunk, mint beledobni minden hozzávalót, megkeverni, majd kiönteni azt a pohárba szerelt kifolyón keresztül. Hatalmas előnye, hogy mosogatógépben tisztítható.

Koktél shaker

Végül, de nem utolsó sorban itt van nekünk a kedvenc koktéljaink elkészítéséhez szolgáló koktél shaker, amely 2 darabos kivitele megkönnyíti a keverék felszolgálását. Amennyiben tehát valaki baristaként tevékenykedik, mixer, szimplán szeretne otthon saját koktélokat keverni, akkor annak erre a shakerre lesz szüksége.

A prémium dizájnos termék 500 és 700 ml-es kiszerelésben kapható, amit a Vacu Vin tervezett és gyártott le. Remek kiegészítője lehet egy családi összejövetelnek, egy céges bulinak, de még egy esküvőnek is.