A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

Koktél shaker üveg 350 ml
Koktél shaker üveg 350 ml
6 390 Ft

Koktél shaker üveg 350 ml

Koktél shaker üveg 350 ml
Koktél shaker üveg 350 ml
Koktél shaker üveg 350 ml
Koktél shaker üveg 350 ml
Koktél shaker üveg 350 ml

Szeret koktélokat fogyasztani? Önt is lenyűgözik a vendéglátóegységekben dolgozó profik, akik szinte bármit el tudnak készíteni?

Nem lehetetlen otthon sem frissítő italokat fogyasztani, csupán egy Vacu Vin koktél shakerre van szüksége. Az üveg gyártmány 350 milliliteres kiszerelésben kapható, amely lehetővé teszi, hogy az egész család számára készíthessen különleges koktélokat. A rugalmas, gumiból készült tetőnek hála egy egyszerű mozdulattal tudja kinyitni és bezárni az üveget, ami a gyors töltést teszi a lehetővé. A benne található szűrőnek hála pedig sem a jég, sem pedig a gyümölcsök magja nem kerül a pohárba.

Anyag
Üveg, Szilikon
Szín
Színes, Átlátszó
Termékkör
Koktél
Kategória (Alkategória)
Koktél, Party
Funkciója
Előkészítés, Tálalás, Töltés
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960467
Várható kiszállítás
2022.02.01
Raktáron :  1 db
Kifutó
6 390 Ft
Részletek

Nagy koktél fogyasztónak számít? A bárokban előszeretettel fogyaszt egy kellemes Cosmopolitant, esetleg egy mojitot?

Akkor a Vacu Vin koktél shakerét Önnek találták ki! A konyhai kiegészítő prémium anyaghasználattal rendelkezik. Az üvegből gyártott 350 milliliteres kiszerelés pedig lehetővé teszi, hogy az egész családot lenyűgözze a különleges italokkal. A kellék igen rugalmas gumi tetővel került a piacra, aminek köszönhetően egy pillanat alatt lehet kinyitni és lezárni. A beépített szűrő pedig gondoskodik arról, hogy mind a jég, mind a gyümölcsmagok az üvegben maradjanak. 

Koktél shaker üveg 350 ml működése

Az adagolást megkönnyíti a mérce, aminek segítségével pontosan annyit tölthetünk ki belőle, amire szükség van. A stílusos eszközt azonban érdemes kézzel tisztítani, nehogy megsértse az üveg felületét. Nem érdemes tehát mosogatógépbe tenni, hiszen így kárt tehetünk a termékben és annak kiegészítőiben!

Fontos információ azonban, hogy a termék csomagolása némileg eltérhet egymástól, ugyanis különböző időben érkeztek meg a raktárba, ami dizájn változtatást eredményezett. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más terméket kapna kézhez. Minden csomagban ugyanazt a típust találja meg, csupán a csomagolás lehet más. 

Koktél shaker üveg 350 ml tulajdonságai

A rugalmas, gumiból készült tetőnek köszönhetően egy mozdulattal nyitható és zárható, így a töltés és gyorsabb. A beépített szűrő révén töltés közben a jég és gyümölcsmag is a shakerben marad. A shakerüvegen a mérce segítségével adagolhatjuk az italt, így könnyű és szórakoztató lesz kedvenc koktéljának elkészítése. 

Már csak néhány darab maradt a termékből. 

Koktélok készítése könnyedén és egyszerűne. Stílusosüveg edény, gumi tetővel és könnyű töltéssel. 

  • Az üveg oldalán mérce
  • Űrtartalom: 350 ml
  • Kézzel mosás ajánlott

Csomagolás információ: A termék csomagolása némileg eltérhet, mert különböző időben érkezett és közben design változás lehetett. A termék minden esetben ugyanaz.

 

Adatok
Cikkszám
8960467
Tömeg
600 g/db
Hasonló termékek