A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Edényalátét gyűrű 6 db-os
Edényalátét gyűrű 6 db-os
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 1 790 Ft
55

Edényalátét gyűrű 6 db-os

Vacu Vin Edényalátét gyűrű 6 db-os
Vacu Vin Edényalátét gyűrű 6 db-os
Vacu Vin Edényalátét gyűrű 6 db-os
Vacu Vin Edényalátét gyűrű 6 db-os
.
.

Ki ne vágyna egy tökéletesen felszerelt konyhára, ahol minden megvan, amire az embernek szüksége van a mindennapos főzések során? Ehhez kelleni fognak olyan kiegészítők, mint például az edényalátét gyűrű 6 db-os kivitelben. Az egyszerű, ámde annál praktikusabb minőségi konyhai kellék remekül jön a forró edényekhez, amiket az asztalra szeretne tenni. A hat kicsi gyűrűt bármilyen elosztásban felhasználhatja. Nagy előnye, hogy egymásba illesztve rendkívül kis helyen tudja azokat tárolni.

Anyag
Szilikon, Gumi
Szín
Színes
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha, Kiegészítők
Logózható
Nem
Funkciója
Tálalás
Cikkszám
8960483
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron :  13 db
Kifutó
Bruttó 3 990 Ft 
Bruttó 1 790 Ft
Kezdete: 2021.12.01   A készlet erejéig!
Kedvezmény 55
Megtakarítás 2 200 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Stílusosan és egyedi módon szolgálná fel a vendégek számára a kész ételt? Forró lábashoz keres prémium konyhai kiegészítőt, amely bármikor és bárhol jól jöhet? Akkor a Vacu Vin edényalátét gyűrűje 6 db-os kivitelben remek választás lesz otthonába. Mivel bármilyen méretű edényhez megfelelő, így segítségével még akár egy nagyobb családi összejövetelen is az asztalra tudja tenni a hatalmas adag ételt. 

Edényalátét gyűrű 6 db-os szett működése

A hat dizájnos árnyalatú gyűrűt bárhogy eloszthatja, Öntől függ, hogy milyen módszerrel használja fel azokat. Egymásba illesztve pedig rendkívül kis helyen tudja őket tárolni, így még egy lakás kis méretű konyhájában is megállja a helyét úgy, hogy nem veszi el a helyet a további szükséges otthoni kelléktől.

Amennyiben pedig ünnepi alkalomra keres valamilyen minőségi konyhai elemet, akkor szintén jó választásnak bizonyulhat a webáruházunk ezen terméke. Az edényalátéttel meglepheti családtagját vagy barátját akár egy születésnap, akár karácsony alkalmával. Ennek köszönhetően a siker és a mosoly garantált lesz!

Edényalátét gyűrű 6 db-os szett tulajdonságai

Egyszerű és praktikus alátét a forró edényekhez. A 6 kis gyűrűt bármilyen elosztásban használhatja, majd egymásba illesztve kis helyen tárolható. Stílusos és egyedi felszolgálás. Bármilyen méretű edényhez.

6 designos színű gyűrű a forró edények alá. Az elosztása már az edénytől is függ. Bármilyen formájú edényhez jó, nagyobb és kisebb edényekhez egyaránt. Egymásba illesztve kis helyen is elfér és könnyen elhelyezhető az asztalon tálaláskor. 

Kifutó termék, így érdemes még időben beszerezni az utolsó darabok közül. 

 


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960483
Tömeg
150 g/db
Edényalátét gyűrű 6 db-os használata

A Vacu Vin edényalátét gyűrű 6 db-os használata sokszor jöhet jól, ha éppen dizájnos gyűrűvel szeretné megóvni az asztalt. Az már Öntől függ, hogy milyen megoldással használja fel ezeket. Egymásba illeszthetőek, így alig foglalnak helyet, még egy kisebb otthonban is megállják a helüyket. Nem veszik el a tárolót más konyhai eszköztől

Használata jól jön forró edényeknél, ráadásul bármilyen formájú lábashoz passzol. Kisebb és nagyobb tálak asztalra tételéhez jól jön. Tisztítása egyszerű, így ezzel sem kell törődni.