Megújult a Vacu Vin webáruház! Házhozszállítás következő munkanapra, 14:00-ig leadott rendelésekre!

A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója


+36304488417 / hello@vacuvin.hu / Elérhetőségek

PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett
PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett
11 790 Ft

PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett

PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett
PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett
PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett
PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett

A fűszertárolás legjobb megoldása. 6 db kis edénnyel, ami a tárolón egy kis fára helyezhetőek. Kényelmes, praktikus és elegáns tárolás a napi főzéshez vagy grillezéshez. Helyezze bele kedvenc fűszereit, hozzávalóit, hogy ne kelljen keregélni. Nem csak tároló, hanem adagoló is. Niyssa fel a rugalmas gumi fedelet és azzal a lendülettel a szórás is meg van oldva. 

Biztosan Ön is egy rendezett és átlátható konyhára vágyik, ahol mindennek megvan a maga helye. Sokszor okoz gondot például a fűszerek megfelelő tárolása, hiszen ezek a legtöbb esetben csak a fiókba vannak dobálva. A gyors és hatékony főzés érdekében azonban nem muszáj állandóan kutatni a megfelelő szárított növény után. A Popsome tároló-adagoló 0,2L-es kiszerelésben segíthet, hogy végre megszűnjön a konyhai káosz. A hat darabos szettnek köszönhetően kényelmesen és praktikus tarthatja kedvenc fűszereit. 

Anyag
Műanyag, Gumi, Szilikon
Szín
Átlátszó, Színes
Termékkör
Étel
Kategória (Alkategória)
Konyha, Tárolás, Ajándék
Funkciója
Tárolás, Előkészítés
Cikkszám
8960453
Várható kiszállítás
2021.10.29
Raktáron :  7 db
Kifutó
11 790 Ft
Részletek

A konyhai rendetlenséget általában a tárolók, kosarak és egyéb elválasztók hiánya okozza. Valószínűleg az Ön otthonában is csak a fiókba vannak dobálva a szárított fűszerek, amiket aztán főzés közben megéri átkutatni. A Popsome tároló-adagolót 0,2L-es kivitelben Önnek találták ki, hiszen a hat darabos szettel végre véget vethet a lakás ezen részén felgyülemlett káosznak. 

A kis edényeket egy kis fára tudja helyezni, így praktikusan és kényelmesen tárolhatja a kedvenc hozzávalóit a napi grillezéshez és főzéshez. Ennek hála még a vacsora is gyorsabban és hatékonyabban készülhet el, hiszen nem kell időt tölteni az összetevők előkeresésével.

A használatához egyszerűen csak helyezze a tárolókba a fahéjat, a sót, a borsot, a kurkumát vagy éppen a rozmaringot. A tároló pedig nemcsak a rendszerezettségért felel, hiszen a Vacu Vin termékével az adagolás is megoldottá válik. Nyissa fel a rugalmas gumi fedelet és azzal a lendülettel a szórás is meg van oldva. Az átlátszóságának köszönhetően pedig még felcímkézni sem szükséges azokat, hiszen azonnal tudja majd, melyik adagolóhoz nyúljon. 

Amennyiben pedig szeretteit, barátait, rokonait ajándékozná meg, remek választás lehet ez a praktikus kis eszköz, aminek bárki örülne a saját konyhájában. Tegye bátran egy meglepetés csomagba, vásároljon hozzá nem mindennapi fűszereket, így biztosan mosolyt csal majd a másik arcára.

PopSome tároló-adagoló 0,2L 6 db-os szett kifutó termékünk, így még időben szerezze be, ha szeretné feldobni konyháját ezzel az egyedi fűszertárolóval. Ajándékozza meg szeretteit vagy barátját ezzel az igazán egyedi fűszer tárolóval és adagolóval. A tárolók 0,2 liter űrtartalmúak és a zöld különböző árnyalataiban elegáns kiegészítői a sítlusos konyhának. 

Adatok
Cikkszám
8960453
Tömeg
250 g/db
Hasonló termékek