A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Elengedhetetlen konyhai felszerelések, amik feldobják a konyhádat

VV
2021.12.15 10:00
Elengedhetetlen konyhai felszerelések, amik feldobják a konyhádat

Kicsit megtévesztőnek tűnik a cím, mert valójában nem tudhatjuk, hogy számodra, melyek azok az elengedhetetlen eszközök, amelyek nélkül nem működne a konyhád. Nem is ilyeneket gyűjtöttünk egy helyre, hanem olyanokat, amelyek segítségével feldobhatod a konyhádat, amik úgy elengedhetetlenek, hogy jól is néznek ki.

Az összes konyhai eszköz itt található!

Több millió találat: mintha egy felhőbe harapnánk

Majdnem minden cikkünk előtt végzünk egy kevés kutatást, és amikor beírtuk a legnagyobb keresőbe, hogy olyan cikkeket keresünk, amelyik leírja az elengedhetetlen konyhai termékeket még mi is meglepődtünk. Több millió (tényleg több millió) cikk, videó, poszt vállalkozik arra, hogy felsorolja neked ezeket az eszközöket.

Olyan érzésünk volt, mintha egy felhőbe harapnánk: a legtöbb cikk konkrétumok nélkül a semmiről szólt, vagy véletlenszerűen kiragadott olyan kulcsszavakat, mint „tárolás” és írt tíz sort arról hogyan kell az evőeszközöket elraknod. Vagy olyan konyhai starter készletről írta, amiben volt 6 féle kés, de egyetlen szivacs sem.

Aztán rájöttünk, hogy miért történik ez: egészen egyszerűen azért, mert nem lehet felsorolni azt, hogy mi mindenre lesz szükséged egy konyhában. Már csak azért sem, mert teljesen más kell most, mint 8 év múlva. Mi sem azt mondjuk meg, hogy milyen edényt vegyél, és olyan bölcsességekkel sem szeretnénk untatni, minthogy, ha szereted a tésztát kell tésztaszűrő kell majd neked. Inkább mutatunk 3 szuper ötletet. Oké, ötöt. 

Szuper, designos ötletek, amivel feldobhatod a konyhádat

Szerintünk egy konyhai eszköznek ma már nem csak funkcionálisnak, hanem szépnek, izgalmasnak, néha újragondoltnak illik lenni ezért ebben a listában találsz majd olyat, ami (lehet) van neked. De érdemes ilyenre cserélni.

1: Az ananászszeletelő

Ha nem vagy ananász rajongó akkor nem fogod túl sokszor használni az ananász szeletelőt, de ha akár csak egyszer is megpróbáltál már felvágni apró kockákra egy ananászt, akkor tudod, hogy embertelen, és veszélyes, ha azokkal az eszközökkel teszed, amelyek most is a rendelkezésedre állnak. Egy ananászszeletelővel viszont pillanatok alatt megoldod: nem csak hasznos, hanem fancy is. Az összes ananászszeletelőt itt találja!

2: Limonádés kancsó, facsaróval

Eddig azt tetted, hogy egy külön citromfacsaróval kifacsartad a citromot, amit aztán megszabadítottál a magoktól és egy kancsóba tetted, öntöttél rá vizet és elkészítetted a limonádédat (mi cukorral szoktuk, de már le sem merjük írni a cukor szót, lassal). Innentől egyszerre tudod ezt csinálni: sokkal kényelmesebb és vagányabb, ráadásul szuper a dizájnja ennek a limonádés kancsónak. A készlet erejéig szuper áron, kifutó termék! 

3: A marinátor

Azért szuper ötlet mert ha van neked egy marinátorod akkor bármikor marinálhatsz, azaz tulajdonképpen pácolhatsz, csak ez az eszköz sokkal vagányabb, mint az eddigiek és hatékonyabb is ráadásul tisztábban dolgozhatsz vele. 

4: Vákumos kávétároló

A szemes kávéd azért van vákumcsomagolva a zacskóban a boltban, mert úgy őrzi meg a frissességét. Hiába vigyáznak rá, tartják frissen míg eljut hozzád, ha te már nem. Ez a vákumos kávétartó ebben fog segíteni neked. És még látványos + menő is. 

5: Edényalátét-gyűrű

Megoldhatnád egy negyven éves fadarabbal is, vagy akármi mással, de az nem nézne ki jól. Az edényalátét gyűrű szilikon, és a színe is szupertrendi. Nincs rá sok szükséged, de mást is vettél már csak azért, mert jól néz ki vagy mert szép. A konyhád meghálálja majd ezt is. Esetleg kis helyen elférő változatot keres? Akkor pedig remek megoldás a szintén Vacu Vin-es gyártmány, a fekete összecsukható edényalátét, amely szintén minőségi alapanyagokból készült. 

Persze számtalan szuper ötletünk van még: nézz szét és szerezd meg azokat, amelyekre szükséged lehet, amivel feldobhatod a konyhádat.

Az összes konyhai eszközt itt találja!