A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Bruttó 3 290 Ft

Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete

Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete
Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete

A Vacu Vin vákuumdugó borzárhoz 2 db-os szürke-fekete kivitele egy nagoyn kényelmesen tárolható és használható boros kellék. Mivel mosogatógépben tisztítható, így többszöri felhasználásra alkamas. Az alkalmazásához annyit kell tennie, hogy a vákuumdugót a már nyitott palackba teszi. A vákuumpumpa segítéségével pedig kiszívja a felesleges levegőt az üvegből. A dugót tehát kizárólag pumpával használható típus. 

Pumpálni addig kell, amíg meg nem hallja azt a bizonyos kattanó hangot. Ez jelezni fogja az Ön számára, hogy elérte az optimális vákuumszintet, így már légmentesen zárhatja le a boros üveget. Ennek köszönhetően pedig akár további tíz napig élvezheti az ital valódi zamatát. Alkalmas hűtőszekrényben vagy pulton való tárolásra egyaránt. 

Kiegészító vákuumdugó az eredeti vákuumpumpához! 

Nyitás után a vákuumpumpa és vákuumdugó használatával 10 napig megőrzi a bor frissességét. A bor dugók újrafelhasználhatók és mosogatógépben is moshatók.

Ismerős lehet a helyzet sokak számára, mikor egy rendezvény után megmaradt boros üvegeket kénytelenek vagyunk tárolni ilyen-olyan módon, majd muszáj megválni tőle, mert oxidálódik és nem fogyasztható többé. Ennek a problémának a megoldására készítettük a saját tervezésű és gyártású Vacu Vin vákuumdugót. A bornyitás után, használatával 10 napig megőrzi a bor zamatosságát, így tovább élvezheti annak frissességét.

Használja a Vacu Vin vákuumpumpát a helyes tároláshoz. 

A vákuumdugó a hozzátartozó vákuumpumpával együtt használható a hatékony bortároláshoz. A pumpa segítségével tudja kiszívni a levegőt a borosüvegből. 

Anyag
Gumi, Szilikon
Szín
Szürke
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Vákuumpumpák és dugók
Logózható
Nem
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
12
Cikkszám
8960412
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron :  314 db
Bruttó 3 290 Ft
Egységár: Bruttó 1 645 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hosszantartó felhasználást biztosít a Vacu Vin vákuumdugó egyedi kivitelezésének köszönhetően. A Vacu Vin vákuumdugó használatával megóvja a bort az oxidálástól. Tárolja azt akár hűtőszekrényben, akár a konyhai felső polcon, a vákuumdugó segítségével 10 napig élvezheti kedvenc borának ízét. 

A vákuumdugó használatával nem kell elpazarolnia, és kiöntenie az üvegben maradt bort. Sőt, tovább tudja tárolni és megfelelő minőségben tudja elfogyasztani a későbbiekben. A Vacu Vin vákuumdugó elengedhetetlen része a bor felszolgálást kiegészítő eszközöknek. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumdugó termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

Vákuumdugó borzárhoz 2 db-os fekete alkalmazása

A Vacu Vin vákuumdugó méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. Mosogatógépben mosható, ezáltal többszöri felhasználásra is alkalmas.

Hogyan használja a vákuumdugó borzárhoz 2 db-os fekete terméket? 

A vákuumdugót helyezze a már kinyitott palackba – nem javasolt pezsgő borhoz - és a vákuumpumpa segítségével szívja ki az üvegből a levegőt. A vákuumdugó csak vákuumpumpa alkalmazásával használható, mivel a pumpa segít a vákuumképzésben. Addig kell pumpálni, amíg a kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin vákuumdugó terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

A vákuumpumpa kínálatot a termék alatt találja a kiegészítő termékeknél. 

A vákuumpumpa és a dugó segítségével megóvhatja a nyitott boros palackot az oxidálódástól, és tíz napig élvezheti annak friss zamatát.

A dugót helyezze a már kinyitott üvegbe, és a vákuumpumpa segítségével szívja ki az üvegből a levegőt. Addig kell pumpálni, amíg a kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentes zár a dugó. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyha felső pultján való tárolásra.

  • Bor tartósítás 10 napig
  • Mosogatógépben mosható dugók
  • Minden nem-pezsgő borhoz megfelelő
  • Kiváló minőség és hosszantartó használat

 

Kiegészítő vákuumpumpák a helyes használathoz:


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Cikkszám
8960412
Tömeg
40 g/db
Hasonló termékek