A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fekete
Bruttó 8 490 Ft

Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fekete

Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Vacu Vin Vákuumpumpa borzár 2 db dugóval fekete
Videó

Felejtse el a szakszerűtlen és pazarló bortárolást! A bor kedvelőinek nélkülözhetetlen kiegészítésként szolgál a Vacu Vin egyedileg tervezett és gyártott vákuumpumpa borzára. A pumpa vákuumot hoz létre a palackban, majd a dugó lezárja az üveget, így megóvja kedvenc borát az oxidálódástól és frissen fogyaszthatja.

Bortárolás vákuumpával és vákuumdugóval. Vákuumot hoz létre, hogy lelassítsa az oxidációs folyamatot, és így hosszabb ideig tárolhatja kedvenc borát. Kattanó hangot ad ki az optimális vákuum elérésekor. Vákuumdugók itt

 

Válassza a legújabb vákuumpumpát és dugó-kiöntő terméket:

VÁKUUMPUMPA ÉS KIÖNTŐ SZETT (1 DB KIÖNTŐ) FEKETE (DUGÓ ÉS KIÖNTŐ EGYBEN) és hozzá tartozó VÁKUUMDUGÓ ÉS BORKIÖNTŐ 2 DB-OS (DUGÓ ÉS KIÖNTŐ EGYBEN)

Anyag
Műanyag, Gumi
Szín
Fekete
Termékkör
Bor
Kategória (Alkategória)
Bor, Vákuumpumpák és dugók, Bor tárolás, Szett
Logózható
Igen
Funkciója
Tárolás
db / gyűjtő
6
Cikkszám
8960409
Várható kiszállítás
2024.04.02
Raktáron :  358 db
Kivitel
Bruttó 8 490 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Felejtse el az ilyen-olyan módon tárolt bort, a vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval.

A vákuumpumpa borzár használatával nem kell elpazarolnia, és kiöntenie az üvegben maradt bort. Sőt, tovább tudja tárolni és megfelelő minőségben tudja elfogyasztani a későbbiekben. A Vacu Vin vákuumpumpa borzár elengedhetetlen része a bor felszolgálást kiegészítő eszközöknek. 

Minden terméket a Vacu Vin csapata tervez és gyárt, melyeket a kiváló designról és minőségről ismerhet fel. Nem kivétel ez alól a Vacu Vin vákuumpumpa borzár termékünk sem. Szívügyünk, hogy becsempésszük ezt az innovatív technológiát az otthonokba, bárokba, éttermekbe és a mindennapok hasznos részét képezzék. 

A Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fekete alkalmazása

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár méretét tekintve kényelmesen tárolható és könnyedén alkalmazható. A vákuumdugó mosogatógépben mosható, ezáltal többszöri felhasználásra is alkalmas.

 

Hogyan használja a Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fekete terméket? 

A vákuumdugót helyezze a már kinyitott palackba – nem javasolt pezsgő borhoz - és a vákuumpumpa segítségével szívja ki az üvegből a levegőt. A vákuumdugó csak vákuumpumpa alkalmazásával használható, mivel a pumpa segít a vákuum képzésben. Addig kell pumpálni, amíg a kattanó hangot hallja. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet és már légmentesen zár a vákuumdugó. Az üveg ezután készen áll a tárolásra 10 napig a hűtőszekrényben vagy a konyhai pulton.

Szállítás

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár terméket az ország egész területén házhoz visszük és számos szállítási lehetőség közül válogathat. Minden esetben körültekintően és a szállítási időket betartva kézbesítjük a megrendeléseket. A csomag feladását követően email-ben értesítjük Önt. A kiszállítás napján kap egy értesítést a futárszolgálattól, ami a csomagszámot és a szállítási időt tartalmazza.

Budapest és környékén a Mixpakk futárszolgálat, saját autóval kézbesíti a rendeléseket, aminek kiszállítását nyomon is követheti. Vidéki szállítás esetén a Sprinter futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket. 

Amennyiben szeretné Ön eldönteni, hogy mikor veszi át a terméket és nem szeretne a futárszolgálathoz igazodni, választhat az ország egész területén 700 ponton megtalálható Pikk Pakk csomagpontok közül. További részletek itt

Számunkra az elsődleges és legfontosabb az elégedett vásárló!

 

A boros vákuumpumpa és hozzá tartozó vákuumdugóval megóvhatja a nyitott borosüveget az oxidációtól. Élvezze a kinyitott bort akár tíz napig a Vacu Vin vákuumpumpa és dugó segítségével. A vákuumpumpával szívja ki a levegőt a kinyitott borosüvegből, és zárja le az újrahasználható gumiból készült vákuumdugóval.

Helyezze az üvegbe az univerzális bordugót a borosüvegbe és pumpálja, amíg meg nem hallja a szabadalmazott „Kattanás” hangot. Ez azt jelzi, hogy elérte az optimális vákuumszintet, és légmentesen lezárta a bort. A palack készen áll a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton való tárolásra.

  • Tárolja a bort tíz napig a vákuumpumpa és dugó használatával
  • A vákuumdugó mosogatógépben mosható
  • Minden nem habzó borhoz alkalmas
  • A kialakítás rendkívül strapabíró

 

A szett 1 db vákuumpumpát és 2 db dugót tartalmaz

Vákuumdugók itt


Cégeknek: viszonteladók, webáruházak, éttermek, borászatok és borbárak információ itt

Adatok
Kivitel
Kivitel
Cikkszám
8960409
Tömeg
150 g/db
Vákuumpumpa borzár (2 db dugóval) fekete használata

A Vacu Vin vákuumpumpa borzár fekete, 2 db dugóval egy nagyon könnyedén alkalmazható mindennapi boros eszköz. Ennek köszönhetően ugyanis további tíz napig tarthatja frissen a hűtőszekrényben vagy a konyhapulton kedvenc üveg borát. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy a vákuumpumpát ráhelyezi a palackra, majd elkezdi kiszívni belőle a felesleges levegőt. Ezt tegye addíg, amíg nem hall egy kattanó hangot, ami jelzi Önnek, hogy elérte az optimális vákuumszintet

Ezt követően már csak a vákuumdugóra lesz szüksége, amivel lezárhatja az üveget, így megóvhatja azt az oxidálódástól. A tartós kialakítás miatt jól tűri a rendszeres és mindennapi használatot, valamint a mosogatógépben való tisztítást. 

Hasonló termékek