A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

A Vacu Vin márka története

2022.04.27 10:00
A Vacu Vin márka története

A Vacu Vin márka történetéhez egészen 1983-ig vissza kell mennünk, amikor Bernd Schneider előállt az első vákuumpumpa ötletével és annyak céljával. Ennek lényege az volt, hogy felbontást követően, a lehető legtovább érezhessük a bor zamatát. A találmánnyal ugyanis felbontást követően, akár további tíz napig is ugyanolyan friss és ízletes bort fogyaszthat. 

Ezzel az első Vacu Vin termékkel létrejött egy megbízható és minőségi márka, aminek sikere azóta is töretlen. Lássuk, hogy mit érdemes tudni rólunk! 

A Vacu Vin a kezdetekben 

A cégünk 1986-ban indult hódító útjára, azóta pedig folyamatos fejlesztések és tervezések zajlanak a gyárban. A dizájnos boros kellékekkel foglalkozó vállalatunk praktikus konyhai eszközökkel, kiegészítőkkel, sör és koktél hűtésére szolgáló kiegészítőkkel robbant be a piacra. A Vacu Vin találmányokkal a gyártó mára több mint 20 nemzetközi díjat vihetettünk haza, ráadásul az egyik leginnovatívabb cég a háztartási cikkekkel foglalkozó piacon.  

A Vacu Vin máig családi tulajdonban van, azonban ez sem állítja meg a folyamatot, aminek köszönhetően folyamatosan újabbnál-újabb termékek kerüljenek a kínálatba. A vákuumpumpa és a dugó csak a kezdet volt, azóta számos egyéb alkotással lett kiegészítve a paletta.  

A cég filozófiája 

A legfőbb célunk, hogy olyan minőségi és egyedi termékekkel egészítsük ki a konyhai kiegészítők piacát, amelyek hasznos részét képezhetik akár az Ön otthonának is. Fontos, hogy a tartozékok dizájnosak és stílusosak legyen, hogy ne kelljen őket eldugni a kíváncsi szemek elől, jól mutassanak az étteremben, a bárban, esetleg egy munkahelyen egyaránt. Mindent a saját kollégák gyártanak, ők tervezik és készítik el, így bárhol és bármikor felismerhető egy-egy egyedi Vacu Vin boros kellék. 

Mivel foglalkozik a Vacu Vin? 

A cégünk rendkívül eredeti, hiszen a forgalmazott termékeknek köszönhetően vákuum alatt őrizheti meg a bor valódi ízét. A forradalmi megoldásnál azonban nincs vége a történetnek, ugyanis a versenyben maradás érdekében további innovatív és kiváló minőségű eszközök kerültek kifejlesztésre. 

Az ikonikus holland dizájn esetében fontos a funkcionalitás, így a bortartozékok alapos tesztelésnek lettek alávetve, amely bebizonyítja, hogy minden igényt kielégítenek. A Vacu Vin globális piacvezető márka a bortartósítás és a bemutató kiegészítők terén. Nem véletlen, hogy kizárólag minőségi tartozékok kerülnek a kínálatunkba. 

Elkötelezettek vagyunk továbbá a legmagasabb színvonal biztosítása mellett, ezáltal kizárólag olyan termékeket tervezünk és valósítunk meg, amelyeknek az élettartama rendkívül hosszú. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a termelési folyamatot, együttműködik jó néhány európai gyártóval.  

A termékpaletta 

Innovatív márkaként nem állhattunk meg a borozásnál, hiszen fontos számunkra, hogy mindig kövessük a trendeket. Ezáltal az évek alatt elkezdtünk foglalkozni a pezsgős kiegészítőkkel, a sörös kellékekkel, illetve koktélos tartozékokkal egyaránt. Emellett vásárolhat nálunk italkészítéshez szükséges szetteket, amiket akár ajándékba is átadhat egy szerettének vagy munkatársának.  

Társadalmi felelősségvállalás 

A borozás tekintetében nemcsak az a fontos, hogy a borászok jól bánjanak a szőlővel, hanem az is, hogy a munkatársak egyenlő feltételek mellett dolgozhassanak. A márka olyan embereket foglalkoztat, akiknek segítünk az önbecsülésük növelésében, támogatjuk őket abban, hogy fejlődjenek és tanuljanak. Figyelemmel követjük az igényeiket, azon vagyunk, hogy a lehető legjobb munkahelyet teremtsük meg nekik. 

Vacu Vin, minőség és bortartósítás 1986 óta!