A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

3 ütős ötlet Apák napjára

2024.05.29 10:00
3 ütős ötlet Apák napjára

Hamarosan itt az Apák napja, az év egyik legfontosabb és legnagyobb ünnepe. Ilyenkor azokat a szülőket köszöntjük fel, akiknek hálásak vagyunk mindazért, amit adtak nekünk az évek során. Ehhez persze meg kell találni a tökéletes ajándékot, ami nem egy egyszerű feladat. Pár boros kiegészítő, koktélos szett, ajándékcsomag remek választás lehet erre az időszakra. Ebben a cikkben ilyen és ehhez hasonló ütős ötleteket mutatunk be.

Accessory boros szett

Mindenekelőtt itt van nekünk a borászati kiegészítők egyik legnépszerűbb szettje, az accessory, amely gondoskodik róla, hogy a borfogyasztás során minden fázist ugyanúgy élvezhessünk, kezdve a bor nyitásától, egészen a bor tárolásig. A 6 darabos szett különleges díszcsomagolásban érkezik, ezáltal még erről sem kell gondoskodnunk. A legjobb az egészben, hogy ezzel erőfeszítés nélkül nyitható ki a palack, hűthető aktívan a bor, tarthatjuk hosszú ideig hűvösen az italt. Végül, de nem utolsó sorban a borkiöntő gondoskodik a csepegtetés nélkül töltésről, így tényleg minden meglesz ahhoz, hogy a borozás egy valódi élménnyé nőhesse ki magát.

Használata rendkívül egyszerű, hiszen a pincér dugóhúzón található fólia vágóval csak körkörös mozdulatokat kell végezni az üveg nyakán, így eltávolíthatjuk a fóliát. Ezt követően húzzuk ki a dugóhúzóval a parafát a helyéről. A már említett kiöntővel szolgáljuk fel a palackban található italt, majd a borhűtő mandzsettával tartsuk frissen és hidegen az üveget. Ha pedig nem fogyott el, akkor helyezzük rá a vákuumdugót, hogy akár további tíz napig frissen tarthassuk az alkoholt. Tökéletes választás Apák napjára!

Koktél szett

Azok a férfiak, akik inkább koktéloznak, azoknak itt a Vacu Vin 7 darabos koktél szettje, amely minden otthoni bártender számára egy igen fontos eszköz. Enélkül ugyanis képtelenség minőségi és frissítő italokat felszolgálni a vendégek és a családtagok számára. A kiváló minőségű szett tartós fém, acél, szilikon és gumi anyagból készült, ezáltal garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az elegáns megjelenésű koktélos csomag mindent tartalmaz, amire a készítés során szükség lehet. A dizájnos konyhai kiegészítőt még elrejteni sem szükséges a szemek elől, nyugodtan a pulton hagyhatjuk, hiszen remekül mutat.

Tartalmaz többek között inox shakert, spirál szűrőt, sima szűrőt, italmércét, italkiöntőt, koktél bárkanalat, valamint muddler aprítót. A koktél szett jóvoltából tehát garantáltan egy igényes és minőségi összeállítással lephetjük meg édesapánkat vagy nagypapánkat. A használatuk rendkívül egyszerű, így emiatt sem kell aggódni, bárki képes lesz vele koktélokat keverni.

Loop vákuumpumpa és -dugó szett

Ha pedig a legújabb és legdizájnosabb megoldásban gondolkodunk, akkor ott vannak a loop vákkuumpumpák és dugók, amelyek segítségével további 10 napig frissen tartható bármilyen üveg bor. A több színben kapható változat graphite árnyalata kiváló megoldás édesapák számára, hiszen a borzár a színével új életet lehelhet a konyhába vagy a bárba. Ezzel vákuum alatt tárolhatjuk a palackot, a létrehozott vákuum lassítja a bor oxidációs folyamatát, aminek köszönhetően elfelejthetjük a korábbi pazarlást, hiszen a maradék nem a lefolyóban köt ki.

Ha mindez még nem elég, akkor a szett újrahasznosított műanyagból készült, emellett külön dugókat is beszerezhetünk hozzá, ha a mellé csomagolt egy darab nem lenne elég.