A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Konyhai tárolás felsőfokon a Vacu Vin-nel!

VV
2022.01.26 10:00
Konyhai tárolás felsőfokon a Vacu Vin-nel!

A konyhai eszközök, ételek és italok tárolása általában nem tűnik nagyon bonyolult dolognak, azonban mikor arra kerül a sor, akkor sokszor szembesülünk a hiányosságokkal. A legtöbb otthonban a minőségi konyhai kiegészítőknek sosincs meg az állandó helye, egy olyan fiók vagy tároló, ami mindig kézre áll. Ugyanez igaz az ételek és az italok elhelyezésére is, hiszen mit lehet kezdeni például a kisebb édességekkel, illetve a süteményes apróságokkal?

Nem lehetetlen azonban rendezett és praktikus helyiséget létrehozni, ehhez azonban szükség lesz pár tárolóra a Vacu Vin webáruházból. Az összes Vacu Vin konyhai tároló itt található!

Minőségi konyhai tárolók, amikkel minden gond megoldódik!

Amikor a konyhában van dolga, süt vagy főz, akkor biztosan sokszor felmerül Önben az a kérdés, hogy vajon miként tudna még rendezettebb és praktikusabb környezetet teremteni maga köré. Fontos azonban tisztázni, hogy a korábbi konyhai eszközök már nem mindig ugyanolyan működőképesek, mint korábban, hiszen a technológia modernizálódik, így számos egyéb lehetősége van arra, hogy mindennek helyet találjon.

A minőségi eszközök tárolása

Manapság már egyre kevesebben alkalmaznak üveg tárolókat, hiszen a legtöbben a gyerekeket is beengedik a helyiségbe, így azok veszélyben lehetnek. De valószínűleg már Ön sem tárol otthon húsz kilogramm krumplit, se pedig tíz csomag száraztésztát, hiszen ezeket egész évben, bárhol és bármikor könnyedén beszerezheti. Nem árt tehát felülvizsgálni az otthon található edényeket, polcokat, és tárolókat, hogy könnyebben kialakíthasson egy átlátható rendszert.

De vajon mi a helyzet a mindennap használt eszközökkel? Valószínűleg Önnél is minden főzésnél előkerülnek a fakanalak és a merőkék. Ehhez mindenképpen érdemes beszereznie egy szürke eszköz alátétet, aminek köszönhetően végre az étel rotyogása közben is tisztán tarthatja a pult felületét. Nagy előnye továbbá, hogy egyszerre több mindent tud kéznél tartani, hiszen akár négy kanál is kényelmesen elfér rajta. 

Az ételek és az italok tárolása

Sokszor járnak Önhöz vendégek? Nagy a család és rengeteg süteményre és egyéb falatra van szükség, hogy teljes mértékben el tudja őket látni? Akkor jó szolgálatot tehet a Vacu Vin hűtőtálcás tárolódoboza, amelyben hosszú ideig tarthatja frissen a karácsonyi bejglit, a nyári hőségben olvadozó süteményeket, de akár a különböző szószokat egyaránt. Tökéletes megoldást nyújthat, ha a hűtőszekrényen kívül kínálná fogyasztásra a gondosan elkészített finomságokat. 

Dizájnos konyhai kiegészítő továbbá a kenyértartó tálaló, amelyben nemcsak a friss pékárut tarthatja, hanem bármilyen hozzá passzoló falatot. Amennyiben nagyobb vendégsereget lát vendégül, egyszerűen vegye elő a stílusos eszközt, amely bambusz vágódeszkát és kerámia szósztálalót egyaránt tartalmaz. A fehér színben beszerezhető kiegészítő bármely konyhába remekül passzol, ráadásul még rendkívül hasznos kelléknek is bizonyul.

A fűszerek tárolása okoz fejtörést? Akkor pedig a PopSome tároló-adagoló lesz az Ön számára megfelelő kiegészítő. Az apró edényeknek köszönhetően, kis helyen tárolhatja a gyakran használt növényeket. A kényelmes és praktikus edények, kiválóan alkalmas a napi főzésekhez, illetve a nyári grillezésekhez egyaránt. Ezeknek hála, többé nem lesz szükség a fiókban való keresgélésre, hiszen végre minden átláthatóvá és rendszerezetté válhat a konyhában.

Ami pedig az italokat illeti, valószínűleg sokszor fordult már elő Önnel, hogy váratlan vendégek érkeztek, akiket megkínált volna valamivel, de semmi sem volt megfelelő hőmérsékletű. Ennek most végre véget vethet, ha beszerez tőlünk egy gyorshűtő kancsót, aminek egész évben hasznát veheti. Akár frissen facsart narancslevet szolgálna fel, akár alkoholos koktélt készítene a család és a barátok számára, számos alkalommal mentheti meg a napot. A dizájnos konyhai tároló tehát nagy segítség lehet a mindennapok során, ahogy a fent említett további eszközök egyaránt. 

Amennyiben tehát végre egy rendszerezett konyhára vágyik, ahol minden kézre áll és minden tiszta és ragyogó, nézzen körbe a Vacu Vin webáruházunkban és válogasson a minőségi konyhai kiegészítőink között!