A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

A legfontosabb HORECA termékek

2022.09.06 10:00
A legfontosabb HORECA termékek

Az éttermek, a hotelek, a vendéglátó egységek szereplői számára nagyon fontos a magas minőség, hiszen a megbízható eszközökkel sokkal hatékonyabban történik a mindennapos munka. Ebben nyújtanak segítséget a Vacu Vin HORECA termékei, amelyek között bőven akad felszolgáláshoz szükséges kellék. Ebben a cikkben ezeket mutatjuk be részletesen. 

HORECA termékek

Boros kellékeket, esetleg pezsgős kiegészítőket, talán sörös eszközöket keres a vendéglátó egységébe? A webáruházunkban kimondottan ilyen felhasználásra kínálunk minőségi HORECA termékeket, amelyek remek választások hotelekbe, éttermekbe, borászatokba, de még kávézókba is egyaránt.

Borhűtők

Hol nincs szükség manapság egy prémium borhűtőre, amelynek köszönhetően pillanatok alatt, alig 15 perc leteltével szolgálhatunk fel friss és hideg borokat? Nagy előnye a borászatok és az éttermek számára, hogy az utolsó kortyig hűvösen tartja a palackot, ráadásul újra fel lehet használni. Érdemes folyamatosan a fagyasztóban tartani, így egy új vendég esetén azonnal elő lehet kapni és kínálni a palackot. Az elegáns burkolat gondoskodik a funkcionalitásról és a stílusosságról egyaránt. 

A borok esetén különösen fontos a megfelelő hőmérséklet, hiszen csak így érezhető minden zamat és a testesség. A HORECA csomagban vásárolható típusok 6 db-ot tartalmaznak egy szettben, így legalább ennyit szükséges rendelni. 

Pezsgősüveg záró és kiöntő

Ha a felszolgálást könnyítené meg és nem szeretné többé kiönteni a maradék italokat, akkor figyelmébe ajánljuk a pezsgősüveg zárót és kiöntőt. Ennek köszönhetően, ha nem fogy el minden csepp alkohol, akkor egyszerűen csak zárja vissza azt, így további tíz napig kínálhatja fel azt újra. Különlegessége, hogy egyszerre lehet fele elegánsan felszolgálni és légmentesen zárni a palackot. Mindezt úgy, hogy egy csepp sem veszik el az ízélményből, a frissességből és a pezsgésből. Megőrzi a pezsgő minden egyes zamatát, így igazán előnyös olyan helyszíneken, ahol a vendégek szívesen fogyasztják ezt a fajta alkoholt. 

A HORECA terméket 8 db-os kiszerelésben lehet megrendelni, színes csomagolás nélkül, kartonban szállítva. Környezetbarát, költséghatékony, újrafelhasználható. Nem is kell több egy hotel, étterem, vagy kávézó számára. 

Vákuumdugó borzárhoz

Ami még mindenképpen hasznos lehet, az a vákuumdugó, aminek előnyeit vákuumpumpával használva lehet igazán kiélvezni. A 10 dugó/csomagot tartalmazó szettből legalább 12 db-ot kell rendelni HORECA termékként, de valljuk be, egy borászatban bőven szükség van ekkora mennyiségre. Ennek hála ugyanis végre nem kell feleslegesen kiönteni a maradék italt, hiszen biztonságosan, vákuummentesen zárhatja azt le. A tároláshoz hozzátartozik a megfelelő hőmérséklet, így érdemes azt továbbra is a pincébe tenni. 

Nem kell mást tennie, mint a vákuumpumpa segítségével minden levegőt kiszív az üvegből, majd pedig lezárja azt légmentesen az említett dugó segítségével. A prémium eszköznek minden vendéglátóegységben helye van. 

Pincér dugóhúzó

Ha még nem szerzett be a pincérek számára megfelelő boros kiegészítőt, akkor a dugóhúzóról se feledkezzen meg. Amennyiben a hotelben vagy étteremben borokat szolgálnak fel, mindenképpen szükség lehet egy ilyen kompakt és egyszerűen használható termékre. Ennek köszönhetően ugyanis elegánsan, pillanatok alatt lehet felnyitni a palackot, így a vendégek szeme láttára nyithatjuk azt fel. Nem kell hozzá se kézügyesség, se különösebb erőkifejtés, hiszen igen könnyedén alkalmazható. 

A dizájnos és többfunkciós dugóhúzó tartalmaz egy beépített fóliavágót, illetve egy parafanyitót egyaránt. HORECA termékként vásárolva egy szettben 12 darabot szállítunk ki, így megkönnyítve minden ott dolgozó pincér dolgát.