A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Boros kiegészítők karácsony ünnepléshez

2022.12.07 10:00
Boros kiegészítők karácsony ünnepléshez

Az idei ünnep is eléggé rendhagyónak ígérkezik, hiszen igyekszünk sok-sok boldogságot csempészni ebbe az időszakba. Ehhez azonban olyan kellékekre, kiegészítőkre, ajándékokra van szükség, amelyek megkoronázzák ezeket a napokat. Amellett, hogy vendégségbe visz egy üveg bort, esetleg a karácsonyi vacsora mellé otthonra vásárol egy Kékfrankos, sokkal több lehetősége van elegánsan ünnepelni.

Ebben a cikkben olyan kiegészítőket mutatunk be, amelyek kihagyhatatlanok az idei karácsonyi asztal mellől!

Boros kiegészítők az ünnepi teríték mellé

Egy finom bor társasága még karácsonykor is exclusive időtöltés biztosít, amelynél elengedhetetlenek a megfelelő boros kiegészítők. Így az élmény valóban tökéletes lesz, főként, ha megfelelő borokkal egészíti ki az ünnepi asztalt. A Vacu Vin segítségével olyan borászati kellékekre tehet szert, amiket még a család és a vendégek is megirigyelnek Öntől. 

Twister dugóhúzó

Az első és legfontosabb, hogy a bort megfelelő módon ki tudja nyitni. Ha nem szeretne kárt okozni a parafában, akkor válassza a twister fekete dugóhúzót, ami megkönnyíti a borosüveg kinyitását. A kényelmes, csavarható fogantyú és a borosüvegre illeszkedő felületnek hála, pillanatok alatt bonthatja fel a palackot. Legyen a bornyitás könnyű és gyors ennek az új, speciális kialakítással rendelkező Vacu Vin dugóhúzóval. A modellt egyedileg terveztük, ezáltal már maga a kerettel sem találkozhat sehol máshol. Végre nem kell hosszú időt tölteni azzal, hogy egyáltalán ki tudja szedni az üvegből a parafát. 

Megfelelően behűtött bor = prémium borhűtő

A borfogyasztás sosem volt szezonális, hiszen az év egész szakában fogyasztunk különféle változatokat. Az alkohol tehát minden évszakban kiváló élvezeti cikknek számít, legyen szó nyári grillpartiról vagy éppen karácsonyi vacsoráról egyaránt. Egy nehéz nap levezetése esetén is gyakran fordulunk hozzá, szinte a egész világon. Minden esetben fontos azonban, hogy az megfelelően be legyen hűtve. Ehhez remek megoldás a Vacu Vin borhűtők egyike, amelyek akár 15 perc alatt képesek megfelelő hőmérsékletűvé varázsolni a palackban található italt. Ez nagy előnye, ha az ünnepek alkalmával valaki váratlanul toppanna be és szívesen kínálná meg egy aromás borral.

Az elegant fekete kivitelünk már önmagában feldobja az asztal terítését. A színének köszönhetően bármilyen stílusba passzol. A mandzsetta páramentesen hűti a bort, így nem kell aggódnia, hogy az abrosz nedves lesz. Tegye a borhűtőt a mélyhűtőbe, majd fogyasztás előtt egyszerűen vegye ki és tegye a palackra. Mire körbenéz, a boros kellék már meg is tette a dolgát. Tökéletes ajándék hölgyeknek és uraknak, de kiváló megoldás szinte bárkinek, aki szívesen fogyaszt néha egy pohár bort otthon.

Dekantáló kancsó

Megvan a tökéletes bor, sikerült azt kinyitni és megfelelő hőmérsékleten tartani? Akkor itt az ideje, hogy kézbe vegye a korábban vásárolt dekantáló kancsót. Az eszközzel különleges és elegáns módon tudja lélegeztetni az italt. Lehetőséget ad arra, hogy a bor minden aromája teljes mértékben felszabaduljon, így biztosítva a jobb ízélményt. A kancsót egy alátéttel láttuk el, amely lehetővé teszi, hogy még mutatósabb legyen annak megjelenése. Nem beszélve a kristályüveg kivitelről, amely prémium anyagból készült, így bármilyen nagyobb esemény alkalmával megoldást jelenthet a bor levegőztetésére. Tökéletes ajándék bárki számára, aki egy kicsit is érdeklődik a gasztronómia vagy a borok iránt.

Várakozni, böngészni, remek ajándékötletekre szert tenni tehát nem nehéz. Járja türelmesen a boltokat a kiváló borokért, nálunk pedig megtalálhat mindent, amire a felszolgáláshoz szüksége lehet. Várja kiváló italokkal és keverékekkel a vendégeket, így nem kell az utolsó pillanatban rohangálni. A karácsony legyen meghitt és lassú, amit az egész család együtt tud ünnepelni.