A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Színesek és egyediek: megérkeztek a loop vákuumpumpák

2024.03.27 10:00
Színesek és egyediek: megérkeztek a loop vákuumpumpák

A Vacu Vin manapság már képes mindenhez biztosítani a megfelelő eszköztárat, főleg, ha a bor frissen tartásáról van szó. A légmentességnek hála ugyanis elkerülhetjük, hogy az ital oxidálódjon, annak egy cseppje sem veszik kárba. A loop vákuumpumpák a termékcsalád legújabb tagjai, amelyek tökéletes előkészület után praktikus zárást és hosszantartó frissességet biztosítanak az alkohol számára.

De vajon mitől ennyire színesek és egyediek? Az alábbiakban bemutatjuk a Vacu Vin legújabb termékeit.

A loop vákuumpumpák és -dugók használata

A loop vákuumdugók, valamint az ezekhez tartozó vákuumpumpák együttes használata lehetőséget ad a hatékony bortárolásra. A pumpával könnyedén kiszívhatjuk a palackból a felesleges levegőt, majd a hozzá tartozó loop vákuumdugóval praktikusan lezárhatjuk az üveget. Mindegy, hogy fehér, vörös, esetleg rozé borról van szó, mindegyik típus oxidáció mentes tárolására alkalmas lehet.

A loop termékek kínálata lehetőséget nyújt arra, hogy bárki, akár otthoni körülmények között is igényesen borozhasson. Az eszközök segítségével úgy zárhatjuk le az üveget, hogy azt akár 10 nap múlva is újra felbonthatjuk, az ital pedig továbbra is zamatos marad. Az sem probléma, ha csak rövidebb időre zárnánk le azt, hiszen a borzáró dugó erre is remek megoldást nyújt.

A loop vákuumpumpák és -dugók színvilága

Az újdonságok egyediségét az adja, hogy több divatos színben kaphatóak. A graphite mellett létezik belőlük jade, sand, valamint terra árnyalat is. Ennek hála pedig bármilyen konyhába remekül passzolnak. Nem ütnek el a bútorok és egyéb kiegészítők árnyalatától, elegánsak és díszesek. Tulajdonképpen dekorációként is funkcionálhatnak, tekintve, hogy esztétikus és modern a kinézetük.

Az alkalmazásuk

A Vacu Vin loop vákuumpumpa borzár alkalmazásához nem kell mást tennünk, mint azt a nyitott palackra helyezni. Ezt követően máris mehet a szívás, amivel az utolsó levegőt is eltávolíthatjuk az üvegből. A lezárásához szükséges pumpálások számát megtekinthetjük a termékekhez csatolt leírásban.

Végül, de nem utolsó sorban már csak annyit kell tennünk, hogy ráhelyezzük a dugót az üvegre és már meg is történt az oxidálódás mentes tárolás. Ezzel a megoldással akár további 10 napig is vákuum alatt tarthatjuk a bort. Ha újra fogyasztani szeretnénk, akkor pedig egyszerűen távolítsuk el a dugót, élvezzük az ital minden zamatát.

Mire lehet még szükség az otthoni borozáshoz?

Az elegáns és foltmentes felszolgáláshoz például egy dekantáló kancsóra, valamint egy borkiöntőre. Utóbbi remek megoldás, ha nem akarjuk, hogy az asztalterítő is vörösboros legyen. Szintén jó boros kiegészítő lehet még egy borhűtő, amivel akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűvé varázsolhatja az italt. Végül, de nem utolsó sorban biztosan szükség lesz egy minőségi dugóhúzóra, ami mindig kéznél van, ha egy újabb palack bort akarunk felbontani.