A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Szilveszteri és újévi parti a Vacu Vin márkával

VV
2021.12.27 10:00
Szilveszteri és újévi parti a Vacu Vin márkával

Tudja már, hogy hol és kivel tölti idén a szilvesztert? Rémálomnak tartja, hogy ki kellene mozdulnia otthonról, viszont szereti a társaságot, így nehéz megállapodnia? Akkor remek megoldás erre, ha idén Ön rendezi meg az ünnepi partit, ami minden idők legjobbja lehet. Ehhez csak pár minőségi Vacu Vin konyhai kiegészítőre lesz szüksége, hogy a vendégek is elégedettek lehessenek.

Lássuk, hogyan érdemes nekilátni a szervezésnek és mire kell ügyelni a bulival kapcsolatban!

A szilveszter és az újév megünneplése

Mindenki szereti úgy tölteni a szilvesztert, ahogyan az a legkényelmesebb számára. Akadnak olyanok, akik szívesen szerveznek partit, hogy ne kelljen kimozdulni otthonról, de vannak olyanok is, akik viszont inkább elmennek valaki máshoz, mert nem szeretnek készülődni. Ha Ön az előbbibe tartozik, akkor remek lehetőséget nyújtanak a parti előkészületeihez és lebonyolításához a Vacu Vin boros kiegészítői, amik nélkül szinte lehetetlen lesz zökkenőmentes bulit tartania.

Idén tehát alakíthatja úgy az eseményeket, hogy a barátai az újévet Önnél töltik, egy hatalmas ünneplés közepette. Lehet szó egy társas estről, egy filmezős éjszakáról, esetleg egy bulisabb hajnali eseményről, a lényeg, hogy mindenki jól érezhesse magát. Ehhez azonban szükség van finom falatokra, illetve remek alkoholos italokra egyaránt. 

Újévi szokások, amiket egyesek már elfelejtettek

Akik vannak olyan szerencsés helyzetben, hogy az év utolsó napját nem munkával kell tölteniük, azoknak a buli már akár délelőtt elkezdődhez. Persze fontos megjegyezni, hogy az igazi búcsú az “óévtől”, csak este kezdődik el. 

A szilveszter egy legendákban és hiedelmekben gazdag nap, amely mindig is nagy esemény volt az emberek számára. Főként a vidéki területeken fedezhetünk fel még hagyományokat, amik leginkább a bőséggel kapcsolatosak. Sokan ilyenkor nagy zajt csapnak, hogy elűzzék a gonoszt, illetve népszerű magyar hagyomány a kántálás, ahol a magyarok jókívánságokkal látják el egymást.

A szilveszteri és újévi buli manapság

Szerencsére azonban vannak még olyan szokások, amiket a mai napig tartunk. Biztosan Ön is ismeri a malac és a lencse által nyújtotta előnyöket, amik megalapozzák a család az egész éves jólétét. Emellett a mondás úgy tartja, hogy aki ezen a napon édeset eszik, annak az egész éve várhatóan édes és kellemes lesz.

Éppen ezért érdemes a felszolgálnia a vendégek számára pár finomságot. A Vacu Vin prémium gyümölcshámozó szettjének segítségével, pillanatok alatt tisztíthatja meg az epret, a sárgadinnyét, az ananászt, illetve akár a narancsot egyaránt. Ezekből pedig könnyedén gyárthat egy rendkívül egzotikus, finom és édes gyümölcssalátát, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját. 

Emellett az apróbb süteményeket, akár a hűtőtálcás tárolódobozban is tarthatja, hiszen ennek köszönhetően az édességek még az asztalon sem romlanak meg az este folyamán. A termék alkalmas tehát arra, hogy a süteményeket dobozolja, amiket nem szívesen rejtene el a vendégek és a család elől. 

A nap folyamán mindenképpen szüksége lehet a webáruházunk kávétároló vákuum edényére, amit a gyártó egy 1,3 literes pumpával látott el. A nagy készülődésben ugyanis biztosan elfárad majd a család apraja-nagyja, így nem árt elfogyasztani pár minőségi kávét, aminek köszönhetően könnyebben bírja majd az éjszakai bulizást. 

Amennyiben pedig apró falatokat és szószokat is felszolgálna, akkor remek megoldást nyújthat ezek felkínálására a kenyértartó és szósz tálaló eszközünk. Ennek köszönhetően a frissen elkészített apróságokat stílusosan tálalhatja fel, hiszen a kerámia szósztartó és a bambusz vágódeszka rendkívül elegáns megoldást kínál erre. A termék remekül passzol bármely enteriőrbe, terítékhez, konyhába, ami nemcsak jól néz ki, de még hasznos is egyben. 

Milyen italokat és hogyan érdemes felszolgálni a szilveszteri buliban?

Az év utolsó napjához szinte kétségtelenül hozzátartozik az éjféli koccintás, amit természetesen pezsgővel tehetünk meg. Nem árt tehát gondoskodnia arról, hogy legyen elegendő minőségi felszolgálható ital és persze pohár a vendégek számára. A Vacu Vin szerencsére felkészült a nagy rohamra, így betáraztunk a pezsgős kiegészítőkből

Talán az egyik legfontosabb, hogy időben behűtse a buborékos alkoholt. Ha ez mégis elmaradt, akkor remekül jöhet az elegáns pezsgőhűtő mandzsettánk, amelynek köszönhetően akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletű italt szolgálhat fel. Ha pedig nem sikerült elfogyasztani a palack teljes tartalmát, akkor hasznos kelléknek bizonyulhat a pezsgősüveg záró dugó, amivel megakadályozhatja a buborékok távozását.

Amennyiben azonban egyik sincs még a háztartásban, akkor mindenképpen a figyelmébe ajánljuk a 3 darabos pezsgős szettünket. Ez tartalmaz egy nyitót, egy mandzsettát és természetesen egy záró dugót egyaránt. Ez nemcsak szilveszterkor lesz hasznos konyhai kiegészítő, hanem a következő születésnap, eljegyzés, vagy éppen évforduló megünneplésekor is jól jöhet majd. 

Hamarosan tehát megérkeznek az ünnepek, így mindenképpen érdemes időben felkészülni, hogy ne karácsony és szilveszter között kelljen rohangálni a hiányzó kellékek után. A Vacu Vin azonban mindenre remek alternatíva, legyen szó a karácsonyi ünneplésről, vagy éppen a szilveszteri bulihoz szükséges kiegészítőkről egyaránt.