A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Ezeket vegye karácsonyra, ha kifut az időből

2022.12.14 10:00
Ezeket vegye karácsonyra, ha kifut az időből

Mindenkinek jól jön egy kis lazítás, egy meghitt késő esti vacsora, egy karácsonyi menüsor, amikor összegyűlhet a család. Ilyenkor viszont jól eső tud lenni, ha ajándékkal lepjük meg a másikat, ha örömet szerzünk a szeretteinknek. Ehhez azonban olyan apróságokra és meglepetésekre van szükség, amiket nem az utolsó pillanatban szerzünk be.

Előfordulhat, hogy nincs idő vagy lehetőség előbb vásárolni, így most abban nyújtunk segítséget, hogy mit tegyen, ha nem volt ideje ajándékot venni. 

Koktél szettek

Különleges alkoholos italokat mindenki szeret fogyasztani, főleg az ünnepi időszakban. Amennyiben úgy gondolja, hogy egy barátnak vagy családtagnak jó meglepetés lehet egy koktél szett, akkor itt az ideje leadni a rendelést. Az ízletes és gyümölcsös, könnyed italokat a meglepett személy végre otthon is el tudja majd készíteni. A meglepetés  nem hiányozhat az ünnepekről, hiszen ezt akár az utolsó pillanatban is meg tudja vásárolni. 

A 7 db-os összeállításunk bármilyen alkalomkor megállja a helyét. Ennek használatával igazán igényes és minőségi koktélokat lehet készíteni. Tartalmaz többek között egy koktél shakert inox kivitelben, egy spirál szűrőt, egy dupla italmércét, nem beszélve az italkiöntőről, a koktél kanálról, illetve a muddler aprítóról. Ezek mind olyan kellékek, amelyek nem hiányozhatnak egy koktélt kedvelő otthonából. Kis helyet foglalnak, viszont mindig ott vannak, ha sürgősen szükség lenne rájuk. 

Válassza hozzá a 12 db-os pohárjelölőt, így egy nagyobb társaság megvendégelése sem okoz többé problémát. Mindenki tudni fogja, hogy melyik a saját pohara, hiszen a party csomagban található különböző figurák és színek segítségével bárki megjelölheti az italát. Nincs többé kavarodás, csak feledhetetlen buli.

Boros szettek

Ha a meglepni kívánt személy inkább a borokat kedveli, akkor sincs minden veszve, hiszen a boros szettek szintén kiváló megoldások az utolsó pillanatos vásárlásra. A 6 db-os accessory csomagunk tökéletes választás a bor szerelmeseinek, hiszen minden alapvető borászati kiegészítőt tartalmaz, amire szükség lehet. A különleges design díszdobozban szállított összeállítás tartalmaz egy pincér dugóhúzót, egy borhűtő mandzsettát, egy borkiöntőt, egy vákuumpumpa borzárat és két vákuumdugót a záráshoz. 

A boros szett gondoskodik arról, hogy az italozás minden fázisában hű társ legyen. Kezdve egészen a palack felbontásától, egészen a tárolásig. Ennek köszönhetően erőfeszítés nélkül bontható fel az üveg, amiben kellemes hőmérsékletű bor található. Gondoskodik arról, hogy ne csepegtessük el az italt, hiszen a minőségi alkohol minden cseppje aranyat ér. Ne feledkezzünk meg a vákuumpumpáról és dugóról sem, aminek köszönhetően akár további tíz napig élvezhető a palackban található szesz.

Dekantáló kancsó

Ami pedig a bor levegőztetését illeti, a dekantáló kancsó egy igazán igényes, egyedi, nem utolsó sorban hasznos meglepetés olyan ember számára, akinek nemcsak a bor fogyasztása fontos, hanem annak felszolgálása is. Ezzel különleges módon lélegeztethető az ital, hiszen a forgó termék lehetőséget ad arra, hogy az alkohol minden aromája felszabadulhasson, ami igazán kellemes ízélményt garantál. A prémium megjelenésért a parafa alap, illetve a kristályüveg kancsó felel. Tökéletes választás az ünnepi asztalra és a karácsonyfa alá.

A fent említett apróságok és szettek mindegyike kiváló ajándék azoknak, akik kicsit is érdeklődnek a gasztronómia iránt. Keresse további termékeinket a Vacu Vin webshopban!