A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Valentin-napi meglepetések a konyha szerelmeseinek

VV
2022.02.01 10:00
Valentin-napi meglepetések a konyha szerelmeseinek

Hamarosan elérkezik a Valentin-nap, amely kapcsán az ajándékozási hagyományokat sokan szívesen követik. Ezzel nincs is semmi gond, de az érzelmek kimutatásával soha ne feledkezzünk meg az év többi időszakáról sem. Amennyiben azonban úgy gondolja, hogy párját idén is meglepné valami szívhez szóló és praktikus ajándékkal, akkor a Vacu Vin kínálata segítséget nyújthat.

Az alábbiakban bemutatunk pár minőségi konyhai kelléket, amely remek választás lehet az idei ünnepre.

Különleges ajándéktárgyak Valentin-napra

A szerelem szimbóluma a szív, illetve az ehhez kapcsolódó szív alakú apróságok. Nem érdemes azonban kizárólag ebben gondolkodni, hiszen egy teljesen más kiegészítővel is nagy örömet lehet okozni. Fontos azonban, hogy a választott darab célja a gyengéd érzelmek kifejezése legyen, amit számos prémium konyhai kiegészítővel is megtehet.

A következőkben olyan ötleteket mutatunk, amik nemcsak frappánsak, hanem ténylegesen használható darabok.

Gyümölcshámozó szett

Az első és talán leghasznosabb kelléke a konyhának egy Vacu Vin gyümölcshámozó szett, amivel végre el lehet felejteni a gondot okozó pucolást. Ezzel a termékkel bármikor fogyasztható egy kellemes ananász, narancs, esetleg egy nyáron nagy kedvenc sárgadinnye egyaránt. Az összeállítás remek szolgálatot tehet bárki otthonában, hiszen a fent említett fajták mellett alkalmas továbbá eper csumázására, illetve különféle gyümölcsök szeletelésére is.

A minőségi darabnak hála tehát végre vége a helyiségben okozott káosznak és piszoknak egyaránt. Segítségével nemcsak hatékonyan, hanem egyszerűen tisztítható meg bármely finomság. Amennyiben esetleg segítségre van szükség az ananász pucolásában, érdemes elolvasni az egyik korábbi cikkünket, amelyben pontosan ezt fejtettünk ki részletesebben.

Kenyértartó és szósz tálaló 

Minden háztartásban szükség van egy igazán stílusos konyhai kiegészítőre, mint például a kenyértartó és szósz tálalónk, ami tulajdonképpen egy több az egyben termék. A találmánynak hála egyszerre szolgálható fel bármilyen öntet, illetve péktermék egyaránt. Ennek hála a frissen sült kenyér mindig része lehet az aktuális fogásnak.

A kerámia szósztálaló nemcsak egyedivé, hanem igényessé is varázsolja a terítéket, ráadásul a nappali tárolás mellett alkalmas továbbá éjszakai frissen tartásra. Ennek a típusnak a nagy előnye, hogy a tetőt vágódeszkának álmodták meg, így tulajdonképpen szinte azonnal szeletelhetővé válik a kenyér. 

Limonádé facsaró

Természetesen nem feledkeztünk meg a minőségi koktélokat kedvelőkről sem. A limonádé facsarónk segítségével akár egy liter ital is készíthető, legyen szó a Valentin-napi vacsoráról vagy bármilyen egyéb ünnepről.

A facsaró tökéletesen illeszkedik a törésálló kancsóra, a szűrőn keresztül pedig a magok sem pottyannak bele a koktélba. A használatához egyszerűen csak félbe kell vágni a citrust, majd pedig a kancsóba facsarni. Mehet az üvegbe a többi kedvenc hozzávaló és már le is zárhatja azt.

Ha tehát Ön, esetleg párja odáig van ezekért a különleges italokért, akkor itt az ideje, hogy meglepje őt egy minőségi koktél kiegészítővel

Boros szett

A konyhában természetesen nemcsak koktélokat lehet fogyasztani, illetve friss kenyeret sütni. Szóba jöhet az otthoni borozás, amihez azonban szükség lehet pár kiegészítőre. A hat személyes boros szett például igazán hasznos és szívhez szóló meglepetés lehet idén Valentin-napra.

A bor szerelmesei számára nélkülözhetetlen elemeket tartalmazó összeállítást különleges design díszdobozban szerezheti be, így még a csomagolásról sem kell gondoskodnia. A szett tartalma egy pincér dugóhúzó, egy borhűtő mandzsetta, egy borkiöntő, egy vákuumdugó, illetve egy vákuumpumpa. Ennek köszönhetően még a hölgyek is gond nélkül fel tudnak szolgálni minőségi italokat.

Az idei ünnep alkalmával sem érdemes tehát ajándék nélkül hagyni a másikat. A fent említett minőségi Vacu Vin termékek bármelyike remek megoldást jelenthet a kedvese számára. Amennyiben még így sem sikerült megtalálni a tökéletes ajándékot, érdemes megnéznie a további kategóriáinkat is, hátha talál valamilyen érdekességet. Legyen ez az ünnep is kellemes és szeretetteljes!