A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Az ajándék a részletekben rejlik: milyen céges ajándékot válasszunk idénre?

2023.10.04 10:00
Az ajándék a részletekben rejlik: milyen céges ajándékot válasszunk idénre?

A céges ajándékok kiválasztása minden évben nehézséget szokott okozni, hiszen számos szempontot figyelembe kell venni, ha a vezetőség a tökéletes meglepetésben gondolkodik.  Ezzel ugyanis nemcsak az üzleti kapcsolatainkat erősíthetjük meg, hanem megköszönhetjük az ügyfeleknek és a munkatársaknak az egész évben végzett munkáját. Az ajándék a részleteiben rejlik, a legtöbb esetben a személyre szabottságot és az eredetiséget is nagyra tudják értékelni. Ilyenkor jöhetnek szóba a logózott céges apróságok, boros, sörös vagy éppen koktélos kiegészítők. 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek idén a legnépszerűbb céges meglepetések, valamint kitérünk arra, hogy miért éri meg egyáltalán elkészíttetni őket. 

A céges logózott ajándékok előnyei

Az ajándékozás során lényeges szempont lehet a cég brandingje, valamint a praktikusság, egyediség, valamint az ár. A logózott boros és koktélos eszközök például remek választást jelenthetnek, hiszen számos előnnyel bírnak. Ilyen a praktikusság, főleg abban az esetben, ha vendéglátó egységről van szó, akár baristának, akár az alkoholos italokat kedvelők számára tökéletes meglepetésnek bizonyulhatnak. Ezt nemcsak a munkában, hanem akár otthon is örömmel fogják használni.

A másik lényeges szempont, hogy egy logózott darab egyedi dizájnnal rendelkezik, lehetővé teszi ugyanis a cég logójának, szlogenjének, üzenetének megjelenítését egy praktikus és esztétikus tárgyon. Ezáltal a vállalat neve könnyen beleivódik az ügyfél vagy a dolgozó emlékezetébe. Úgymond egy ingyenes reklámfelületet biztosít, amivel mind a meglepett, mind a cég jól jár. 

Emellett erősíthetjük vele az üzleti kapcsolatainkat. Az ilyen ajándékok megmutathatják, hogy törődünk az ügyfelekkel, a partnerekkel, a dolgozókkal. Az emberek hajlamosabbak azokra a vállalatokra emlékezni, akiktől értékes és hasznos apróságot kaptak. Legyen szó egy dugóhúzóról, egy borhűtőről vagy éppen egy koktélos szettről egyaránt. Ráadásul könnyen motiválhatjuk vele az alkalmazottakat, növelhetjük a munkamoráljukat, a hűségüket, hiszen értékelni fogják a gondoskodást. 

Az ajándék kiválasztásánál azonban mindenképpen vegyük figyelembe az ajándékozott személyét, az adott kultúráját. Mindig minőségi termékben gondolkodjunk, ne csak a logó megjelenítése legyen a fő cél. 

A logózott termékek rendelése

Nincs más dolga tehát, mint egyedivé tenni a prémium eszközöket, elhelyezni rajtuk egy megfelelő logót, mintát, feliratot. A Vacu Vin aktív termékeinek nagy részén ez könnyen megoldható, így Önnek nem sok dolga lesz. A logózást minőségi tampon nyomással, a fém termékek esetében pedig gravírozással végezzük, így a mosogatógép sem lehet akadály. 

A megrendelt termékeket a szállításkor már csomagolva kapja meg, így már azzal sem kell törődnie. Egyedi logózás és gravírozás minimum 250 darabos megrendelés esetén kérhető. A logózott termék azonban remek választás céges év végi ajándéknak, konferencia ajándékcsomagba, belső céges felhasználásra, munkavállalói meglepetésnek, valamint promóciós apróságoknak egyaránt.