A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Az ünnepi szezon versenyfutása: a legjobb karácsonyi ajándék ötletek céges környezetben

2023.11.29 10:00
Az ünnepi szezon versenyfutása: a legjobb karácsonyi ajándék ötletek céges környezetben

Céges környezetben nagyon nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot, hiszen nagyon sok dolog függvénye, hogy kinek és mit adunk át. Munkavállalók és partnerek kapcsán is másban érdemes gondolkodni, hiszen a dolgozókat megtartani szeretnénk, a partnereknek pedig megköszönni az eddigi együttműködést. Lehet szó borokról, de egy-egy logózott borászati kiegészítő is megfelelő lehet. 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek a legjobb karácsonyi meglepetések céges környezetben. 

Karácsony a cégnél

Cégvezetőként ajándékot keres az ügyfelek és a munkavállalók részére? Tegye egyedivé a prémium boros termékeket, helyeztessen el rajtuk céges logót, így nemcsak egy praktikus ajándékot adhat át, hanem személyeset is. A Vacu Vin borászati kellékein szinte minden esetben megoldható a logózás, így Önnek csupán annyi dolga van, hogy kiválasztja a tökéletes meglepetést. Már csak az a kérdés, hogy kinek és mire lehet szüksége?

Pincér dugóhúzó

Olyan környezetben, ahol a dolgozók vagy a partnerek szívesen fogyasztanak borokat, mindenképpen jó választás lehet egy pincér dugóhúzó. Ennek köszönhetően elegánsan, pillanatok alatt nyithatja ki a bort, amit az adott alkalomhoz választott. A könnyű kialakításának köszönhetően lehetőségünk van anélkül felbontani a palackot, hogy kézügyességre lenne szükségünk. A dizájnos és klasszikus dugóhúzó beépített fóliavágót és parafanyitót tartalmaz, így más már nem is kell. 

Elegant fekete borhűtő

Másik remek választási lehetőség az elegant fekete borhűtő, amely szinte minden esetben remek meglepetés lehet, főleg ha sikerül hozzá egy minőségi bort választani. A logózható termék nemcsak ajándékként tökéletes, hanem ingyenes marketing eszköz is, hiszen a cég logója mindig az adott emberrel lesz, amikor borfogyasztásra kerül sor.

Otthoni és professzionális környezetben egyaránt használható, mindössze a mélyhűtőben kell azt tartani, hogy mindig munkára készen álljon. Elegáns választás, főleg szettben átadva. Válasszon hozzá dugóhúzót, vákuumpumpát vagy vákuumdugót, így senkinek sem lesz oka panaszra.

Vákuumpumpa borzár concerto ajándék szett

Amennyiben nincs lehetősége, esetleg ötlete, hogy miből állhat össze egy kész szettet, akkor válassza a vákuumpumpa borzár concerto összeállítást. Ez a vákuumpumpa mellett vákuumdugót és borkiöntőt is tartalmaz, így többé az asztalterítő miatt sem kell aggódni. Ezekkel az eszközökkel vákuumban tárolhatjuk a bort, hiszen a pumpa és a dugó segítségével egy ilyen vákuumot hozunk létre, így lassítva az oxidációs folyamatot. Ami pedig a kiöntőt illeti, az apró kellékkel csepegés mentesen tölthetjük ki az italt a pohárba.

Fontos azonban, hogy a céges ajándékozás során a jól megválasztott ajándékokkal erősíthetjük az üzleti kapcsolatainkat. Pozitív benyomást kelthetünk a partnerekben és a dolgozókban. Ehhez azonban nagyon körültekintőnek kell lennünk, hiszen egy megfelelő logózott meglepetés hosszú távon használható, praktikus és elegáns.