A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Vacu Vin termékek egyedi címkézése, logózása, gravírozása

2023.09.13 10:00
Vacu Vin termékek egyedi címkézése, logózása, gravírozása

Szeretné egyedivé varázsolni a mindennapokban használt céges termékeit? Ajándékba adna logózott boros eszközt? Akkor nem kell tovább gondolkodnia, hiszen a Vacu Vin aktív termékeinek nagy részén megoldható a logózás, amivel a vásárlónak semmi dolga nem lesz. A webáruházunkban minden terméknél külön jelöljük, hogy az logózható-e vagy sem. Maga a folyamat tampon nyomással történik, a fém termékeken pedig gravírozásra is lehetőség van. 

De miért éri meg? Ebben a cikkben eláruljuk, hogy kinek és miért érdemes logózott terméket vásárolnia. 

Hol használhatóak fel a logózott termékek?

A logózás gyári folyamatban kerül a termékekre, így csomagolással együtt érkezik, nem szükséges azt kibontani és visszacsomagolni. A megrendelt logózott boros eszközöket már a szállításkor elkészítve és becsomagolja kaphatja meg. Amennyiben pedig valamiből legalább 250 darabra van szüksége, akkor a megrendelés esetén megoldható az egyedi logózás vagy gravírozás. Nagyobb mennyiség esetén akár egyedicsomagolásról is szó lehet. Próbálja ki bátran, válassza partner ajándéknak, cégnél használt eszköznek, esetleg partner kérésére. 

A logózott termékek remek választások céges év végi ajándék gyanánt, konferencia ajándékcsomagba, belső céges felhasználásra, dolgozói ajándéknak, múzeumokba és promóciós ajándéknak, valamint márkaépítés és márkakapcsolás során egyaránt. egy termékre 1-5 színű logó kerülhet rá, a látványtervet pedig a kapott logó alapján egyedileg készítjük el. 

A logózás folyamata

Először válassza ki a terméket, majd kérjen ajánlatot. Az ajánlattétel után látványterv készült a kapott logóval, amit aztán Ön vagy elfogad, vagy változtat rajta. A termékek elkészítéséhez 4-6 hétre van szükség, a mennyiségtől függ, hogy milyen gyorsan kapja őket kézhez. A termékeket a kért címre, csomagolva szállítjuk ki.

Miért éri meg logózott terméket használni?

A céges logózott eszközök használatának számos előnye van a vállalkozás és az imidzs számára. Az első és legfontosabb, hogy ezek a termékek segítenek megerősíteni, valamint növelni a márka értékét. Amikor a vásárlók vagy a dolgozók rendszeresen találkoznak a logóval ellátott tárgyakkal, felismerik azt, emlékeznek a vállalatra, ami hozzájárul az ismertség növeléséhez, valamint könnyebben elérhetővé válnak a potenciális ügyfelek és partnerek. 

Valljuk be nyugodtan, hogy egy logózott termék professzionális megjelenést kölcsönöz, sokkal elkötelezettebbnek mutat bennünket, segíti a bizalom építését, a hitelesség érzésének növelését mind a dolgozók, mint a partnerek és vásárlók szemében. Nem utolsó sorban a branding ingyenes reklámot biztosít, hiszen legyen szó egy dugóhúzóról, esetleg egy konyhai eszközről, ezeket napi szinten használjuk, így mindig szem előtt vannak. 

Amennyiben úgy gondolja, hogy növelné a márkájának ismertségét, ajándékot adna a partnerei számára, de eddig nem tudta, hogy miben érdemes gondolkodnia, akkor válassza a Vacu Vin brandinget. A termékeknél láthatja, hogy melyik esetben lehet szó logózásról és melyik terméknél nincs erre lehetőség. Megsúgjuk, a legtöbb boros kiegészítőnél, sörös és koktélos eszköznél nincs akadálya a logózásnak.