A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Vállalati egyediség: a branding a legapróbb részletekben rejlik

2024.02.14 10:00
Vállalati egyediség: a branding a legapróbb részletekben rejlik

A céges logózott termékek és egyéb brandelemek igen fontosak, ha vállalati egyediséget, egységet szeretne valaki elérni. Az üzleti siker szempontjából kétségkívül nélkülözhetetlenek, de a márkaépítés, valamint a márkahűség kialakítása sem megy nélküle. Ahhoz, hogy valami jól menjen, mindig az apróbb részletekre kell nagyobb hangsúlyt fektetni. Ebben nagy szerepet játszhatnak például a logózott céges ajándékok, termékek, amiknek marketing értékük is lehet.

De vajon, hogyan valósítható meg mindez? Az alábbi cikkben erre a kérdésre adjuk meg a választ.

Milyen fontos előnyei vannak a logózott termékek használatának?

A logó segít az azonosításban, a vállalat könnyebb felismerésében. A jól tervezett és konzisztens grafika segíti gyorsan azonosítani a vállalatot a potenciális ügyfelek számára, megjegyezni a céget, kitűnni a versenytársak közül. Amennyiben a logó a tervezés során alaposan át lett gondolva, úgy szakértelmet és professzionalizmus képes sugallni magából. A megfelelően kiválasztott minta és szöveg hozzájárulhat a márka pozitív megítéléséhez és megbízhatóságához az ügyfelek, a partnerek, illetve a dolgozók szemében.

Nem beszélve arról, hogy a mostani piacon nagyon fontos a versenyképesség. Saját, egyedi logó nélkül a vállalat szinte semmire sem tud menni. Ez segíthet ugyanis megkülönböztetni a brandet a többitől, kiemeli a tömegből, így nagyobb eséllyel fordulnak oda, mint másik vállalathoz.

Végül, de nem utolsó sorban, az emberek gyakran érzelmek alapján hoznak döntést. Egy jól tervezett logó pedig képes érzelmeket kiváltani. Amennyiben azok pozitívak, az ügyfelek hajlamosabbak lesznek emlékezni a cégre, hűséget mutatni.

Logózás céges ajándékba

Amennyiben megvan a logó, jöhetnek a különféle termékek, amikre rákerül. Nem, nem elég megterveztetni és a névjegykártyára ráhelyeztetni, esetleg odabiggyeszteni az email végére. Emellett nem árt különféle repitárgyakra, céges ajándékokra rányomatni, amiket aztán meglepetésként, esetleg köszönetként átadni ügyfelek, partnerek, dolgozók számára.

Tegye egyedivé a prémium termékeket, helyezzen el logót a kiválasztott ajándékon. A Vacu Vin aktív termékeinek nagy részén megoldható a logózás, amivel Önnek semmi dolga nem lesz. A megrendelt boros eszközöket, koktélos szetteket, konyhai kellékeket már beszállításkor elkészítve, csomagolva kapja kézhez. Minimum 250 darabos megrendelés esetén pedig egyedi logózásról és gravírozásról is szó lehet. Nagyobb mennyiségnél ráadásul egyedi csomagolást is kérhet, így azzal sem kell foglalkoznia. Próbálja ki a logózást céges ajándékba, partnerének.

Miért a Vacu Vin branding?

Mert a minőségi termékeink kiváló választások céges év végi ajándékba, konferencia ajándékcsomagba, de még belső céges felhasználásra is a dolgozók számára. Ha ez nem lenne elég, akkor bátran kerülhetnek múzeumokba, promóciós ajándéknak is. Márkaépítés és márkakapcsolás szempontjából nem is hozhat jobb döntést.