A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

3 egyedi boros ajándék ötlet

2023.10.25 10:00
3 egyedi boros ajándék ötlet

Ajándékozni mindig szükséges, hiszen legyen szó születésnapról, névnapról, céges rendezvényről, esetleg évfordulóról vagy év végi karácsonyi meglepetésről egyaránt, boros ajándék ötletre mindig szükség van. Nem egyszerű viszont olyan apróságokból álló szettet, vagy csomagot összeállítani, ami tényleg praktikus, aminek hasznát lehet venni. Éppen ezért ebben a cikkben olyan tippeket adunk, amikkel nem lehet mellélőni. 

Egyedi boros ajándék ötletek

Ajándékozni jó, talán az egyik legszebb dolog két ember között. Sokszor azonban nagy fejfájást tud okozni, hiszen bármennyire is szeretjük a másikat, esetleg ismerjük őt, mint munkatárs vagy dolgozó, fogalmunk sincs, hogy minek örülne igazán. a Vacu Vin ajándék ötletei méltó meglepetések lehetnek, hiszen amellett, hogy sokszínűek, elegánsak és praktikusak, nem beszélve a funkcionalitásukról. 

Boros kiegészítő szett

Egy boros szett egyedi és hasznos boros kellékeket tartalmaz, amelyek segítik az embereket a bor élvezetében és kényelmes fogyasztásában. Az ajándék remekül személyre szabható, de választhatunk akár készen kapható változatokat is egyaránt. Ott van például a prémium kivitelezésű borkiegészítő összeállítás, amely különleges díszdobozának és elegáns kivitelezésnek köszönhetően remekül megállja a helyét egy neves alkalom során. 

A boros szett pro original plus gondoskodik a stílusos és komfortos felszolgálásról, egészen a palack nyitásától a tárolásig. A 6 darabos szettnek köszönhetően erőfeszítés nélkül bontható fel az ital, emellett megfelelő hőmérsékleten lehet azt felkínálni és hosszú ideig frissen tartani. A csepegtetés nélküli tálalásról a borkiöntő crystal gondoskodik, így még az asztalterítő sem lesz vörösboros. A vákuumdugó és pumpa segítségével pedig akár 10 napig tárolhatjuk azt a pulton vagy a hűtőben. 

Borkiöntő

Mindenki szeretné megízlelni a borkóstolás új dimenzióját, amit a Vacu Vin lassú borkiöntőjével meg is tehet. A szabadalmazott változat a kialakításának hála, minimalizálni tudja az oxigén hozzáadást a borkiöntés közben, alulról és egyenletesen tölhető meg a pohár, így egyedülálló ízélményt adhat. Egy prémium borászati eszköz mindig hozzásegíti az embert a minőségi borfogyasztáshoz. Jó hír, hogy ez a kellék díszdobozban kerül kiszállításra, így még a csomagolással sem kell törődni. 

Bor- és pezsgőhűtő mandzsetta

Ott van továbbá a bor- és pezsgőhűtő mandzsetta, amely az elasztikus és rugalmas anyagának köszönhetően minden üvegre és palackra ráilleszthető. A használójának nincs más dolga, mint a fagyasztóban tárolni, fogyasztás előtt pedig ráhúzni az üvegre. Az eszköz aktívan hűtő le az italt, akár 15 perc alatt megfelelő hőmérsékletűvé varázsolhatja. Szuper meglepetés a bor és a pezsgő kedvelőinek, hölgyeknek és uraknak egyaránt, hiszen egész évben használható, praktikus ajándék, amit díszdobozban szállítunk ki. 

Ezek az ajándék ötletek nemcsak praktikusak, hanem megmutatják, hogy gondoskodunk a meglepett személy ízlésének sé érdeklődésének megfelelő meglepetésről. Az egyedi elemek, mint a személyre szabott díszdoboz, még különlegesebbé tehetik ezeket a szetteket vagy apróságokat.