A Vacu Vin márka hivatalos forgalmazója

Blog

Reklám és céges ajándék - termék logózás

2022.05.25 10:00
Reklám és céges ajándék - termék logózás

Jó minőségű, praktikus és hasznos céges ajándékot keres a munkavállalók számára, esetleg kiemelt ügyfeleknek adna valami apróságot, amelyről azonnal tudják, hogy kitől származik az adott kellék? Egy minden nap használható prémium konyhai kiegészítőnél, egy boros kelléknél, egy ajándékcsomagnál biztosan nem talál megfelelőbbet. A Vacu Vin által forgalmazott gyártmányok egy nagy része logózható, így akár reklámterméknek, esetleg céges ajándékban is tökéletesek lehetnek.  

Meglepetések a dolgozói számára 

Valószínűleg az Ön vállalata is szereti apróságokkal elhalmozni a munkatársakat. Nem érdemes azonban olcsó és haszontalan kiegészítőkkel meglepni őket, hiszen sokkal fontosabb, hogy egy olyan ajándékot kapjanak, amelyet tényleg hasznosítani tudnak. A Vacu Vin minőségi boros kellékei, konyhai kiegészítői, sörös és pezsgős apróságai között garantáltan talál olyat, amit érdemesnek tart logózás szempontjából. Legyen szó karácsonyi meglepetésről, esetleg egy közös születésnapi ajándékról, vagy éppen kitüntetésről egyaránt, egy hasznos gravírozott konyhai kiegészítőt mindenki örömmel fogad.  

Ehhez annyit kell tennie, hogy beregisztrál a Vacu Vin webáruházba és megjelöli, hogy cégként kíván vásárolni tőlünk. Ezt követően ellenőrizzük a vállalati adatokat, majd pedig manuális visszaigazoljuk a regisztrációját. Ezzel megtette az első lépést ahhoz, hogy kiválassza a kívánt terméket logózás céljából. Nekünk köszönhetően prémium kiegészítőket tehet egyedivé, mindezt úgy, hogy Önnek semmi dolga nincs az ajándékokkal, csupán meg kell azokat rendelnie. Minden apróság esetében jelezzük, hogy kérhető-e rá gravírozás vagy logózás, így az apró információt kérjük vegye figyelembe.  

Milyen feltételei vannak a logóztatásnak? 

A megrendelt logózott termékeket csomagolva kapja kézhez, azonban maga az egyedi gravírozás minimum 250 db-os rendelés esetén valósítható meg. Nagyobb mennyiségnél ráadásul különleges csomagolással is készülhetnek a céges ajándékok. Ehhez válassza ki a terméket, küldje el a megrendelést, ennek kapcsán készítünk Önnek egy árajánlatot a darabszám és a logó száma alapján. Ezt követi egy látványterv készítése, annak elfogadása, végül pedig mennyiségtől függően 4-6 hét, mire elkészül a végleges megrendelés. A szállítás a kért címre pedig azonnal megtörténik, amint a folyamattal végeztünk. Kicsit több mint egy hónap elegendő számunkra ahhoz, hogy megvalósítsuk a kérését.  

Céges vagy reklámajándék vásárlása

A webáruházunkból választhatja például a vákuumpumpa borzárat, amelynek köszönhetően a dolgozó vákuumban tarthatja frissen a kedvenc italát. Egy olyan cégnél, ahol a munkavállalók szívesen fogyasztanak alkoholos italokat, ott bizony garantáltan sikert arathat egy ilyen csomaggal. A szett tartalmaz egy rozsdamentes fémből gyártott vákuumpumpát, illetve két darab hozzá tartozó vákuumdugót egyaránt.  

Másik remek megoldás az elegant pezsgőhűtő, amely minden olyan személy számára kiváló választás, aki szívesen fogyaszt hűsítő italokat. Bár pezsgőhűtőről van szó, alkalmazható bármihez, amely passzol a rozsdamentes acél kiegészítőbe. Jól jöhet szilveszterkor, születésnapok alkalmával, de akár váratlan vendégek esetén is.  

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a reklám és céges ajándékokkal, a logóztatással kapcsolatban, kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba. Mi pár napon belül jelzünk Önnek a részletek miatt.

E-mail címünk hello@vacuvin.hu.